Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Καταγγελία για τη μη έγκριση εκλογικού τμήματος

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Καταγγελία για τη μη έγκριση από την πλειοψηφία του Δ. Σ. της ΕΛΜΕ  3ου εκλογικού τμήματος  στο Σχηματάρι  στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Βοιωτίας.

      Συναδέλφισσες, συνάδελφοι στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 23/11/2016, έγινε πρόταση από τις Παρεμβάσεις  να υπάρξει και  3ο εκλογικό  τμήμα στο Σχηματάρι όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Η πλειοψηφία του ΔΣ δεν το ενέκρινε ( Ενωτική κίνηση - Πρωτοβουλία - Μέτωπο), προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες .
      Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα συγκεκριμένα αυτά μέλη του ΔΣ δε σέβονται το γεγονός ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα συμμετέχουν τουλάχιστον 100 συνάδελφοι από τους οποίους οι περισσότεροι διανύουν καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα για να πάνε στα σχολεία τους και θα τους διευκόλυνε, για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα.
      Γιατί όμως η  πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΛΜΕ δε θέλει να λειτουργήσει το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα;
     Μήπως  γιατί οι Παρεμβάσεις παίρνουν εκεί  μεγάλο ποσοστό;
     Γιατί τα προηγούμενα χρόνια  ενέκριναν τη λειτουργία του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος και τώρα όχι  ;
     Συνάδελφοι, ειδικά σήμερα που στην εκπαίδευση γίνονται μεγάλες αλλαγές , που σχολεία  συγχωνεύονται ,ολιγομελή τμήματα δεν εγκρίνονται ,συνάδελφοί μας αναγκάζονται να πηγαίνουν σε 3 και 4 σχολεία , εργασιακά δικαιώματα καταργούνται κλπ , υπάρχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ανάγκη δυνατής  ΕΛΜΕ. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι και η μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία  η οποία ισχυροποιεί το σωματείο κι αυτός είναι κι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο  πρέπει να γίνει εκλογικό τμήμα στο Σχηματάρι.

   Συνάδελφοι σας  καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογοαπολογιστική  συνέλευση της ΕΛΜΕ την Τρίτη 29/11 στη Λιβαδειά και στις εκλογές  την Τετάρτη  7/12 για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου