Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ  ΣΤΗ  ΘΕΣΣΑΛΙΑ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όποιος θέλει να στείλει βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς από Αθήνα για την πόλη μας, μπορεί να το κάνει ΔΩΡΕΑΝ από τις 7.00 έως τις 15.30 ΚΤΕΛ Λιοσίων στην αποθήκη της Καρδίτσας

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας

Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: Συγκεντρώνουμε καθημερινά στα Γραφεία μας είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία

   Σε ολόκληρη την Θεσσαλία πνίγονται από την ανυπαρξία ενός σχεδίου που θα αντιμετώπιζε ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι συμπολίτες μας καλέστηκαν μέσω του «112» να αντιμετωπίσουν τον κατακλυσμό με υποδομές αντιπλημμυρικών έργων, που εδώ και χρόνια χαρακτηρίζονταν ανεπαρκείς και γεμάτες κακοτεχνίες.

  Για ακόμη μια φορά γινόμαστε με τον πιο τραγικό τρόπο "στο ίδιο έργο θεατές".    

  Όπως και στις πυρκαγιές, όπου η κυβέρνηση με μοναδικό όπλο το «112», προσπάθησε και απέτυχε, με τραγικά αποτελέσματα. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσεις  ακραία καιρικά φαινόμενα χωρίς να ακούσεις τις προβλέψεις των Μετεωρολόγων που μιλούσαν για κάτι πρωτοφανές και να προετοιμαστείς έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο για το πώς και προς τα πού, θα εκκενώσεις τις περιοχές που θα πληγούν.

  Η επιτελική ανικανότητα της Κυβέρνησης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, από την μια πλειστηριάζουν εκατοντάδες σπίτια καθημερινά  και από την άλλη επιλέγουν να μη δώσουν ούτε ένα ευρώ για την προστασία της υγείας και της ανθρώπινης ζωής.

            ΜΟΝΟ  Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΩΝ ΛΑΟ

  Οι πρώτες μέρες μετά την καταστροφή θα είναι πάρα πολύ δύσκολες για τους πληγέντες, όσο θα υποχωρούν τα νερά και θα φαίνεται η απόλυτη καταστροφή, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η αρχή του χειμώνα  και οι δυσκολίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
  Εμείς με μοναδικό γνώμονα ότι μόνο η αλληλεγγύη σώζει, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές.
  Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας και όλους τους συμπολίτες μας   να δείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

  Συγκεντρώνουμε καθημερινά στα Γραφεία του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς : Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς, συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (όπως κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές και παξιμάδια, μπισκότα – Κρουασάν – Μπάρες δημητριακών - Παστέλια, αλλά και είδη ατομικής υγιεινής (όπως πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας),   τις εργάσιμες ημέρες και  ώρες  08:00 – 14:00, Σάββατο - Κυριακή μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6946933797.

                         Για        το       Δ.Σ.                                        

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου