Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ν.Τ. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΓΙΑ   ΤΙΣ   ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΟΥ  Ν.Τ. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

   Την Πέμπτη 27/6 γίνονται αρχαιρεσίες για την εκλογή "Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος" της ΑΔΕΔΥ Ν.  Βοιωτίας.

     Για την συγκεκριμένη διαδικασία έχουν εκλέξει αντιπροσώπους τρία πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου ( ΕΛΜΕ  Βοιωτίας, ΣΕΠΕ Λιβαδειάς και Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς) .

    Στην Βοιωτία όμως υπάρχουν τουλάχιστον 15 πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου τα οποία είτε δεν ενημερώθηκαν επισήμως, είτε δεν έχουν εκλέξει ακόμη αντιπροσώπους για τις συγκεκριμένες αρχαιρεσίες. Γι αυτό το λόγω το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων αρχαιρεσιών θα οδηγήσει σε ένα όργανο που δεν θα αντιπροσωπεύει το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και οι αποφάσεις του δεν θα νομιμοποιούνται στην συνείδηση των  υπαλλήλων και των Δ.Σ. των σωματείων τους.

   Γι αυτό το λόγω προτείνουμε η νέα "Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος" της ΑΔΕΔΥ Ν.  Βοιωτίας που θα προκύψει να έχει θητεία ενός χρόνου, ώστε να γίνει επίσημη σύσκεψη - ενημέρωση όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων του Δημοσίου του Νομού με ευθύνη της και σε ένα χρόνο αφού θα έχουν εκλεγεί αντιπρόσωποι από το σύνολο των σωματείων, να γίνει η εκλογή νέου  αντιπροσωπευτικού οργάνου.

    Οι μέρες που ζούμε και θα έρθουν είναι τόσο κρίσιμες που δεν χωρούν αποκλεισμοί με διάφορα γραφειοκρατικά  προσχήματα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου