Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
                                                                     Λιβαδειά, 11.05.2020   

Ανακοίνωση –κάλεσμα σε διαμαρτυρία 
       Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΟΛΜΕ( Τροπολογία 10/5/2020)  και δεδομένου:
·        Ότι οι εκπαιδευτικοί, σεβόμενοι τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις για τα Ατομικά Δικαιώματα θα προασπιστούν την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των ίδιων και των μαθητών τους και σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουν τον ευτελισμό της παιδαγωγικής ελευθερίας και την μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ριάλιτι.
·        Η αντισυνταγματική και έτσι κι αλλιώς ανεφάρμοστη, ελλείψει υποδομών, απόφαση της υπουργού να μην εφαρμοστεί από κανένα/καμία εκπαιδευτικό.
·       Καλύπτουμε πολιτικά, συνδικαλιστικά κάθε συνάδελφο ο οποίος θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με την υλοποίηση της απόφασης.
Καλούμε:
·       Σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρία  την Τετάρτη 13 Μαίου  2020 στις 14:00μ.μ στη ΔΔΕ Βοιωτίας με  αιτήματα τα οριζόμενα στο κάλεσμα /τροπολογία  της ΟΛΜΕ
·        τους συναδέλφους να μην υλοποιήσουν την απόφαση, που  θεσμοθετήθηκε με την ψήφιση της τροπολογίας, σε περίπτωση που τους ζητηθεί να πράξουν κάτι τέτοιο. 
Οι συνάδελφοι μπορούν να μετακινηθούν  με δικό τους μέσο σύμφωνα με τα επιτρεπόμενα μέτρα και θα γίνει κάλυψη οδοιπορικών εξόδων από την ΕΛΜΕ Βοιωτίας.
   
        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΜΗΤΡΑΤΖΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                         ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου