Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Ποιοι κρύβονται πίσω από την δολοφονία μετανάστη εργάτη στο Περισσό κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ;

4 ημεδαποί συνελήφθησαν για τη δολοφονία του μετανάστη-εργάτη, Σιράζ Σαφτάρ, πριν λίγες μέρες, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ: https://bit.ly/3E438UY

Πρόκειται για μια δολοφονία που έγινε λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ κι επισκιάστηκε από το γεγονός αυτό.

Οι αρχικές «διαρροές» για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ομοεθνείς του διαψεύστηκαν. Οι δράστες είναι ελληνικής καταγωγής, 18, 19 και 20 ετών.

Η αστυνομία προς το παρόν δεν αποδίδει ρατσιστικό κίνητρο στους τέσσερις δολοφόνους καθώς αυτοί ισχυρίστηκαν ότι κίνητρό τους ήταν η ληστεία. Όμως στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκε το κινητό του θύματος ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν από τους δύο Χρυσαυγίτες στα Πετράλωνα, είχε αρχικά αποδοθεί σε διαπληκτισμό.

Ο 25χρονος Σιράζ Σαφτάρ πήγαινε στη δουλειά του στη λαϊκή αγορά της Νέας Φιλαδέλφειας, ξημερώματα Σαββάτου. Οι τέσσερις δολοφόνοι του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν.

Απαιτούμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες και να διερευνηθούν σε βάθος τα κίνητρά τους, που είναι πολύ πιθανόν να μην ήταν καν ή απλά η ληστεία…

#ΜένουμεΕνεργοί #antireport

«Τον ρώτησα "τι έγινε, ποιος σ' το έκανε;". Αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου