Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

Βασίλης Καλογήρου: Η μητέρα του υπαινίσσεται ότι ο γιος της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

 Βασίλης Καλογήρου: Η μητέρα του υπαινίσσεται ότι ο γιος της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας - Σε ανάρτησή της λίγες ώρες μετά την εύρεση του πτώματος σε λόφο του Τυρνάβου αναφέρει:

«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ. Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, Σοφία Καλογήρου, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του. 

Σε ανάρτηση της η Μαρία Καρυστιανού για το θάνατο του Βασίλη Καλογήρου αφήνει αιχμές για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη

«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!

Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!

Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου