Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Για τις συνεχόμενες διώξεις εκπαιδευτικών από ΔΔΕ

A΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι)

      Για τις συνεχόμενες διώξεις εκπαιδευτικών από ΔΔΕ

·  Να αρθούν τώρα όλες οι διώξεις εκπαιδευτικών σε Πειραιά, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και αλλού!

·  Η αγωνιστική απάντηση του κλάδου φραγμός στον αυταρχισμό, την τρομοκρατία και τις διώξεις!

Ως γνωστών νέες διώξεις εκπαιδευτικών ασκήθηκαν από τον Σεπτέμβρη και προστίθενται στη βιομηχανία διώξεων από τον ΔΔΕ Πειραιά! Ο φάκελος του πειθαρχικού δείχνει ότι πρόκειται για προσπάθεια  περιορισμού της συνδικαλιστικής δράσης, έως και με ποινικοποίηση ανακοινώσεων παρατάξεων γυρίζοντας μας 70 χρόνια πίσω, όπου δρούσε το συνδικαλιστικό της ασφάλειας! 

Είναι πλέον φανερό ότι το υπουργείο, μέσω τον διευθύνσεων, θέλει τους 4 συναδέλφους που αφορά αυτή την φορά η δίωξη και το πειθαρχικό, ως όμηρους μπροστά στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα ενάντια στην υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης αλλά και ενόψει των "επισκέψεων" των αξιολογητών. 

Τα σωματεία έχουν πρώτο και κύριο καθήκον να προστατεύουν τα μέλη τους από τις απειλές και τις στημένες επιθέσεις της διοίκησης, που στόχο έχουν τον εκφοβισμό τους. Θέλουν να εξοντώσουν οικονομικά τους συναδέλφους με την απειλή της αργίας!

Σαν ΕΛΜΕ συμμετέχουμε στις συσκέψεις και τον συντονισμό δράσεων που διοργανώνουν τα σωματεία για να απαντήσουμε στις προσπάθειες της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική και κοινωνική δράση!

https://drepani.gr/ekpaideusi/item/22568-gia-tis-synexomenes-diokseis-ekpaideftikon-apo-dde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου