Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Αστρονομική εκδήλωση από τον ΣΕΑΒ, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου , στις 5.30 μ.μ. στη Θήβα

 Πρόσκληση σε αστρονομική ομιλία και Γενική Συνέλευση μελών

Αγαπητοί φίλοι του Σ.Ε.Α.Β., καταρχάς σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο. Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε το Σάββατο 20/1/2024, στην επόμενη αστρονομική μας εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει με μια ομιλία με τίτλο “Δημιουργία των χημικών στοιχείων από τα άστρα” από τον φυσικό και μέλος του Συλλόγου Χρυσαφόπουλο Κώστα, ανοιχτή όπως πάντα για όλους τους λάτρεις της Αστρονομίας. Η εκδήλωση θα πραγμαοποιηθεί στα "πλαϊνά κτήρια" του Δημαρχείου Θήβας (Αίθουσα Χορωδίας Δ.Ο.Θ., οδός Οσίου Σεραφείμ, https://maps.app.goo.gl/y7t1gmYN7u22wyxC8 )

Έπειτα, τα μέλη* του Συλλόγου καλούνται να πραγματοποιήσουν την προβλεπόμενη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καθώς η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε και το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν (ηλεκτρονικά) εκλογές για την ανάδειξη του νέου, για τη διετία 2024-2025. Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ αλλά και συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τα επόμενα βήματα του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση αυτή θα μπορέσετε να προμηθευτείτε και το αστρονομικό ημερολόγιο του ΣΕΑΒ για το νέο έτος (θυμίζουμε πως η τιμή του είναι στα 5€).

Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και θα αποτελέσει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα για τον Σύλλογό μας καθώς και για την προσπάθεια που κάνουμε να μεταδώσουμε την αγάπη μας για την Αστρονομία και τον νυχτερινό ουρανό!
*μέλη του Συλλόγου τα οποία μπορούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία θεωρούνται όσοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στον Σύλλογό μας από την ίδρυσή του έως και την πραγματοποίηση της ΓΣ.

Με τιμή,
το ΔΣ του Σ.Ε.Α.Β.

Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου