Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

ΟΛΕΣ/ΟΙ ΣΤΗ Γ. Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3, ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

       Αγωνιστική Ενότητα Παρεμβάσεις Βοιωτίας

ΟΛΟΙ- ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ  ΤΕΤΑΡΤΗ,  27 ΜΑΡΤΗ , 4.30 μμ  στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς

Η συμμετοχή μας είναι εξαιρετικά σημαντική μπροστά στις  κρίσιμες εξελίξεις και  τη σφοδρότατη επίθεση του υπουργείου Παιδείας στον αγώνα μας , το δημόσιο σχολείο και την εργασία μας.

Η μαζική και σθεναρή αντίσταση των εκπαιδευτικών ενάντια στην εφαρμογή και της ατομικής αξιολόγησης έχει οδηγήσει την Κυβέρνηση σε μια διαρκή επιχείρηση εκφοβισμού, αυταρχισμού, πιέσεων και δικαστικών προσφυγών.

Η Κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘΑ έχουν διαλέξει το δρόμο της ιδιωτικοποίησης σε κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης, τον δρόμο της έντασης των ταξικών φραγμών (ΕΒΕ, εθνικό απολυτήριο, πανελλαδικές εξετάσεις σε κάθε τάξη), τον δρόμο της φτώχειας και της ακρίβειας για τους πολλούς και τον δρόμο της στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων και των κερδών τους για τους λίγους.

Οι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε στην απέναντι όχθη!!! Αντιμετωπίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική, τη βία, τον αυταρχισμό και την καταστολή συλλογικά και οργανωμένα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι η συμμετοχή σας στη λήψη των αποφάσεων θα είναι καθοριστική για το πώς θα συνεχιστεί αυτός ο αγώνας. Γι’ αυτό σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση για να μπει σε ψηφοφορία η πρόταση για προκήρυξη της Απεργίας – Αποχής από τις διατάξεις του ν.4823/21.

 ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Στοιχεία της παραπάνω πρότασης είναι:

  • Η επαναπροκήρυξη της απεργίας – αποχής από την ΟΛΜΕ ώστε να καλύψει πανελλαδικά τους συναδέλφους.

  • Η οργάνωση και ο συντονισμός των ΕΛΜΕ από την ΟΛΜΕ, ώστε να κηρύξουν την απεργία – αποχή σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις ΔΙ.ΔΕ

  • Η προκήρυξη απεργίας – αποχής από το σωματείο μας και από κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο συντονισμένα, σε περίπτωση που η ΟΛΜΕ δεν προχωρήσει σε κάποιο από τα δύο παραπάνω βήματα.

  • Η προκήρυξη στάσεων εργασίας ώστε να καλύπτονται τα κενά διαστήματα υλοποίησης των απαραίτητων νομικών διαδικασιών

  • Η οργάνωση και υλοποίηση πανελλαδικής απεργίας μέσα στον Απρίλη.

  • Στη Γ.Σ. θα κατατεθούν προτάσεις από ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ, του συντονισμού ΕΛΜΕ ΣΕΠΕ, καθώς και προτάσεις από παρατάξεις και συναδέλφους.
  • ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ . ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου