Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

           Αγωνιστική Ενότητα Παρεμβάσεις Βοιωτίας

Ο κλάδος έδειξε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά του!

Ηχηρή ήττα της Νίκης!

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τα σχολεία που ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα μαζικά στο συλλογικό κάλεσμα της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ και συμμετείχαν συντριπτικά στη μεγάλη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, υπερασπίζοντας το δημόσιο σχολείο, τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπεια μας.

Οι απειλές, τα ψεύδη και η προσπάθεια εκφοβισμού από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., όχι μόνο δεν ανέκοψαν τη μαζική και ενωτική απάντηση των εκπαιδευτικών  αλλά αποκαλύπτουν περίτρανα  το φόβο τους μπροστά στη συντριπτική αποτυχία κι αυτής της νέας προσπάθειας επιβολής της αξιολόγησης .

Καλούμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους\ισσες των σχολείων που εκκρεμούν σύλλογοι, να  υπογράψουν άμεσα  και συλλογικά τη  δήλωση  της  ΟΛΜΕ  για συμμετοχή στην απεργία – αποχή.

Καλούμε τους Δ/ντές να συνταχθούν με τις αποφάσεις του κλάδου και χαιρετίζουμε όσους ήδη το έκαναν.  Να παραλαμβάνουν τη συλλογική δήλωση όπως καταγράφεται από την ΟΛΜΕ και να την πρωτοκολλούν

Να σταματήσουν οι πιέσεις στους συναδέλφους και ιδιαίτερα στους αναπληρωτές. Καμία σχέση δεν έχει η πρόσληψή τους με τη δήλωση της απεργίας- αποχής που αποτελεί νομοθετικά κατοχυρωμένο τρόπο διεκδίκησης και συνταγματικό δικαίωμα για κάθε πολίτη. Καμία καταγραφή της δήλωσης της απεργίας αποχής στο myschool δε γίνεται για κανένα συνάδελφο.

Ενημερώνουμε  τους συναδέλφους που δεν κατέθεσαν αρχικά την δήλωση της απεργίας αποχής,  είτε γιατί δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα ή τους ασκήθηκαν πιέσεις για την συμμετοχή τους στις ομάδες εργασίας, ότι μπορούν και τώρα να συμμετάσχουν στην απεργία αποχή.

Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν σταθερά και αταλάντευτα τη μάχη ενάντια στην επιβολή της αξιολόγησης! Να συσπειρωθούν ακόμα πιο αποφασιστικά στην ΕΛΜΕ! Να μην υποκύψουν στις πιθανές πιέσεις της Διοίκησης και του ΥΠΑΙΘ! Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους Συλλόγους Διδασκόντων να μπουν αποφασιστικά στη μάχη της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση!

Καλούμε την ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ να συνεχίσουν ανυποχώρητα στο δρόμο του αγώνα για την ανατροπή όλων των αντιεκπαιδευτικών νόμων που επέβαλε η κυβέρνηση (αξιολόγηση, Τράπεζα Θεμάτων, ΤΕΕ, ΑΕΙ κλπ)!


ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου