Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Επαναπροκήρυξη της Απεργίας- Αποχής - απεργιακές κινητοποιήσεις - απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ σχετικά με την επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής και τις νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.

«Το υπουργείο έχει βρεθεί σε αδιέξοδο γιατί συναντά σοβαρή αντίσταση στους εκπαιδευτικούς και δεν μπορεί να επιβάλει την πολιτική του. Παρά τον εκβιασμό στις/στους νεοδιόριστες/ους με τη μη μονιμοποίησή τους, χιλιάδες συμμετέχουν στην απεργία-αποχή. Το ΥΠΑΙΘΑ σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από το τέλμα, ενεργοποίησε την Α2 φάση της αξιολόγησης και μετέτρεψε όλους/ες τους/τις διευθυντές/ντριες, σε αξιολογητές. Παράλληλα, σταδιακά επεκτείνει την αξιολόγηση σε όλες/όλους τους εκπαιδευτικούς, ακόμα και με αυτούς που έχουν 20-30 χρόνια υπηρεσία. Και μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί πάλι αντιμέτωπο με την ανυπακοή των εκπαιδευτικών, επιστρατεύει το συνηθισμένο του όπλο, την καταστολή και τον αυταρχισμό, τα δικαστήρια!

Η κυβέρνηση ελπίζει ότι με την καταστολή, τις απειλές και τον εκφοβισμό θα τελειώνει επιτέλους με την αντίσταση των εκπαιδευτικών», τονίζει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

Να εφαρμοστεί αυτόματα η απόφαση της Γ.Σ. προέδρων στις 10/2/2024 για επαναπροκήρυξη της Α-Α όταν βγει η Α-Α παράνομη από τα δικαστήρια

Καμία χρονοτριβή του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δεν μπορεί να δικαιολογηθεί!

Επαναπροκήρυξη της Απεργίας- Αποχής και απεργιακές κινητοποιήσεις η μοναδική απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης Να μην κατατεθεί για ψήφιση το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου