Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Επειδή το ΠΑΜΕ λασπολογεί σε βάρος των Παρεμβάσεων ότι δήθεν καταψήφισαν στο πρόσφατο 36ο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ την πρόταση για συμμετοχή των συμβασιούχων και μαζί των αναπληρωτών συναδέλφων στα σωματεία του δημοσίου, σας στέλνουμε το σύνδεσμο (λινκ) με την ομιλία για το θέμα εκ μέρους των Παρεμβάσεων από το συναδέλφο Κ. Τουλγαρίδη, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ.
 Η θέση των Παρεμβάσεων είναι σαφής και ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή: συμμετοχή των αναπληρωτών και συμβασιούχων στα σωματεία, με πλήρη δικαιώματα.
Πώς αλλιώς θα έβγαινε το 70% υπέρ της συμμετοχής της ελαστικής εργασίας στα σωματεία; Μόνο από ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ; Η πρόταση πλειοψήφησε, αλλά δεν εγκρίθηκε λόγω καταστατικής απαίτησης για αυξημένη πλειοψηφία.
Εδώ το βίντεο της τοποθέτησης των Παρεμβάσεων:
Εξάλλου και το ίδιο το ΠΑΜΕ τις μέρες του συνεδρίου στην καταγγελία του για τη μη έγκριση της συμμετοχής της ελαστικής εργασίας, την απέδιδε στις παρατάξεις ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ, Δημ. Ανατροπή (Μπαλασόπουλος). Το παραμύθι με τις Παρεμβάσεις προέκυψε 6 μήνες μετά για τις ανάγκες των εκλογών σε ΕΛΜΕ και Συλλόγους ΠΕ.
Επίσης  σας στέλνουμε  συνεντεύξεις και βίντεο της αναπληρώτριας συναδέλφισσας Κικής Γιαννάτου, μέλους των Παρεμβάσεων, από τη θητεία της στο ΔΣ της ΟΛΜΕ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου