Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2023 9.30 ΜΜ.

CINEPLEX ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

(FLATLINERS)

ΤΟΥ JOEL SCHUMACHER

ΕΝΩΣΑΜΕ τις δυνάμεις μας, οι διοργανωτές του Town by the RIVER Festival, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, η Ορθοδοντική κλινική Θεοδώρου και το StopHeartAttack, με σκοπό την αγορά 2 απινιδωτών, που θα γίνουν δωρεά στους ΗΡΩΕΣ της Ζωής. Ένας απινιδωτής στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, (ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς) και ο άλλος στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Στην προβολή της Τετάρτης 24 Μαϊου εκπρόσωπος του StopHeartAttack θα παρουσιάσει αυτή την πρωτοβουλία και θα συγκεντρωθούν χρήματα γι’ αυτόν το πολύ σημαντικό σκοπό.

Σας περιμένουμε.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

ΗΠΑ, 1990, Έγχρωμη

  • Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ

  • ΠρωταγωνιστούνKiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts

Πέντε φοιτητές της ιατρικής αποφασίζουν να υλοποιήσουν ένα επικίνδυνο πείραμα. Στόχος τους είναι να διερευνήσουν τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου και να πειραματιστούν με τον εαυτό τους περπατώντας πάνω στην εύθραυστη λεπτή γραμμή που χωρίζει τους ανθρώπους από τη μεταθανάτια εμπειρία. Αυτό όμως που δεν είχαν λογαριάσει σωστά ήταν ότι σε αυτό το περίεργο παιχνίδι με το χρόνο, θα έπρεπε να «πειράξουν» όχι μόνο τη διάσταση του μέλλοντος αλλά και του παρελθόντος. Το παρελθόν όμως δεν είναι πάντα ευχάριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου