Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
                                           ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Συναδέλφισσες -οι,
  Μετά τις δυναμικές  κινητοποιήσεις του προηγούμενου μήνα με αίτημα τους μόνιμους διορισμούς και τη μαζική συμμετοχή συναδέλφων απ’ όλες τις περιοχές της χώρας σε αυτές, σας καλούμε στη συνέλευση της ΕΛΜΕ Βοιωτίας, την Τετάρτη 25/4/2018 στις 5μμ στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, για να αποφασίσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού τη συνέχιση και τη μορφή των κινητοποιήσεων. Οι καιροί είναι κρίσιμοι.
 Επιβάλλεται συντονισμένη δράση, ενέργειες και αποφασιστικοί, μαχητικοί  αγώνες, για να διαμορφωθεί το κίνημα που θα σταματήσει ξανά σε κάθε σχολείο την αξιολόγηση και τους επίδοξους αξιολογητές, θα ανατρέψει τα σχέδια για τον επαγγελματικό αφανισμό των εκπαιδευτικών και τη συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης. Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση το ποσοστό των συμβασιούχων-αναπληρωτών είναι 15%. Όλοι αυτοί οι συνάδελφοι καλύπτουν ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό, περιφερόμενοι εδώ και χρόνια  σε κάθε γωνιά της χώρας.
Απαιτούμε:
- την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την αναδιοργάνωση των δομών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την αξιολόγηση.
- Άμεση εξίσωση των δικαιωμάτων μονίμων και συμβασιούχων - αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
- Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους! Άμεσο μόνιμο διορισμό όλων των συναδέλφων που έχουν  δουλέψει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση (πάνω από 25.000), ώστε να καλυφθούν στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων.
Συναδέλφισσες -οι,
η συσπείρωση στα σωματεία μας και η συνέχιση των κινητοποιήσεων , μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Η παρουσία όλων σας είναι ζωτικής σημασίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου