Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η τοποθέτηση των Παρεμβάσεων στο δημόσιο για το ν. Χατζηδάκη στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ

Η τοποθέτηση των Παρεμβάσεων στο δημόσιο για το ν. Χατζηδάκη στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ (19-20 /11/2021)

η Ανακοίνωση των Παρεμβάσεων

βίντεο με την ομιλία του εκπρόσωπου των Παρεμβάσεων

 στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ

Στην Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ με κεντρικό θέμα το ν. Χατζηδάκη και την αντιμετώπιση του από την ΑΔΕΔΥ και ευρύτερα από το εργατικό κίνημα. Η Παρεμβάσεις με την τοποθέτηση του Κώστα Τουλγαρίδη – εκπρόσωπου των Παρεμβάσεων στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, κατέθεσαν τη θέση τους για τον καθοριστικό ρόλο του ν. Χατζηδάκη στο βάθεμα της εκμετάλλευσης της εργασίας όσο και στο χτύπημα της λειτουργίας των σωματείων, των συνδικαλιστικών ελευθεριών και του ίδιου του δικαιώματος της απεργίας και ευρύτερα του αγωνιστικού ταξικού συνδικαλισμού.

Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι ένας είναι ο δρόμος : απειθαρχία-μη εφαρμογή, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη και απεργιακός πανεργατικός αγώνας για την κατάργηση του νόμου. Ο νόμος πρέπει να ΜΗΝ εφαρμοστεί σε κανένα από τα σημεία του (νέα καταστατικά, προϋποθέσεις για την κήρυξη απεργίας, ΓΕΜΗΣΟΕ – μητρώο, ηλεκτρονικές διαδικασίες).

Κατήγγειλαν τις μεθοδεύσεις για την παραπομπή της πανεργατικής απεργίας – αντίθετα ακόμα και με την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου – το Δεκέμβρη και παραμονές των γιορτών.

Ακολουθούν :

1. Το βίντεο της ομιλίας του εκπροσώπου των Παρεμβάσεων :

2. Η Ανακοίνωση των Παρεμβάσεων στο δημόσιο :

Η τοποθέτηση των Παρεμβάσεων στο δημόσιο για το ν. Χατζηδάκη στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ,  (βίντεο)

Αντί για απεργία, αγωνιστικό σχέδιο και απειθαρχία στο Ν. Χατζηδάκη η ΑΔΕΔΥ οργανώνει άσφαιρη Συνδιάσκεψη χωρίς αποφάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου