Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου από το Ε.Κ.Λιβαδειάς

Το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ξεκινά φέτος τη  λειτουργία του «Λαϊκού  Φροντιστηρίου», το οποίο λειτουργεί  για πέμπτη  συνεχή χρονιά στην Επαρχία Λιβαδειάς.

Στόχος, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του, δεν είναι “σε καμία περίπτωση να υποκατασταθεί το Δημόσιο Σχολείο”.

Σημειώνει δε το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ότι παλεύει για ΔΗΜΟΣΙΑ, Δωρεάν ΠΑΙΔΕΙΑ, ώστε να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα.

Συνεχίζοντας αναφέρει, “όμως, έτσι  όπως είναι σήμερα η εκπαίδευση, τα παιδιά σπρώχνονται στην παραπαιδεία. Με το κόστος ζωής να αυξάνεται συνεχώς και τα εισοδήματα να μειώνονται διαρκώς, όλο και περισσότερες οικογένειες θα αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τη στοιχειώδη ενισχυτική εκπαίδευση που σήμερα απαιτείται για να μπορέσει ένα παιδί να προοδεύει”.

Το «Λαϊκό Φροντιστήριο» φιλοδοξεί να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά.

Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, γιατί οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν κάνουν εθελοντική εργασία.

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν, να λάβουν μέρος σ’ αυτή την προσπάθεια Αλληλεγγύης.

Επίσης καλούνται τα Σωματεία, οι Σύλλογοι Γονέων και οι Φορείς της περιοχής να στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτήν την προσπάθεια και να ενημερώσουν τα μέλη τους.

Για την οργάνωση της λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου ορίστηκε υπεύθυνος το μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ.Λ. Χρήστος Καρβούνης, τηλ. 6934640897

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς (τηλ.  22610 28344) και στον κ.  Καρβούνη .

https://siriosfm.gr/leitourgia-laikou-frontistiriou-apo-to-e-k-livadeias/?fbclid=IwAR1iwkat4679Foe5jpLMM636mtw1fQ3Zujlc0P3OvITwcOXR9i9Csv69xJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου