Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Νεομακαρθισμός ενάντια σε όποιον αντιτίθεται στο κράτος –τρομοκράτη του Ισραήλ! Στην ίδια γραμμή ο «ψηφιακός» υπουργός Παιδείας Πιερακκάκης!

Σύσσωμη κυβέρνηση, κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ - ακροδεξιές παραφυάδες και ΜΜΕ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό!
Νεομακαρθισμός ενάντια σε όποιον αντιτίθεται στο κράτος –τρομοκράτη του Ισραήλ!
Στην ίδια γραμμή ο «ψηφιακός» υπουργός Παιδείας Πιερακκάκης!
Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι και η νεολαία δίνουν την απάντηση!

Μετά τα τρολ του διαδικτύου, μετά τους πληρωμένους κονδυλοφόρους των εφημερίδων και των ιστοσελίδων έρχεται να επισφραγίσει την επίθεση στην ΟΛΜΕ και την επιβολή ενός ιδιότυπου νεομακαρθισμού, ο υπουργός παιδείας αυτοπροσώπως.

Σε συνάντηση του με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας ο «ψηφιακός» υπουργός δηλώνει για την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ που καλούσε τους εκπαιδευτικούς να αφιερώσουν 2 διδακτικές ώρες τη Δευτέρα 6/11/2023 στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους σε αυτόν, ανάμεσα σε άλλα: «Ο αντισημιτισμός - και κάθε μορφής τυφλός φανατισμός - είναι απέναντι στις αξίες που υπηρετούμε, γι’ αυτό και το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ήδη βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου για την καταπολέμησή του, όπως έχει, εξάλλου, ήδη εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις».

Εκφράζει με τον πιο εμφατικό τρόπο την πλήρη ταύτιση του με το αφήγημα του κράτους -δολοφόνου του Ισραήλ περί δικαιώματος αυτοάμυνας για να δικαιολογήσει τη σφαγή και τη γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού. Ταυτίζεται πλήρως με την στάση των κυβερνήσεων της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων με τη στάση του καθεστώτος απαρτχάιντ του ΙΣΡΑΗΛ και την απόπειρα εξαφάνισης από την περιοχή της Μέσης Ανατολής ενός ολόκληρου λαού.

Ως μέλος μιας κυβέρνησης, που αποτελεί και μέλος της ΕΕ, οι δηλώσεις του υπουργού δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές. Εντάσσονται πλήρως στην εμπλοκή της Ελλάδας στα στρατιωτικά και οικονομικά σχέδια για την περιοχή της Μεσογείου. 

Η στρατιωτική συνεργασία ανάμεσα στις τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), το φασιστικό καθεστώς της Αιγύπτου και το καθεστώς απαρτχάιντ του Ισραήλ, καθώς επίσης και οικονομική συνεργασία των κυβερνήσεων Ελλάδας –Κύπρου –Ισραήλ –Αιγύπτου κάτω από την ομπρέλα ΗΠΑ και ΕΕ για την εκμετάλλευση των ΑΟΖ της Μεσογείου, καθορίζουν και τη στάση τόσο της ελληνικής κυβέρνησης όσο και των μελών της. Άλλωστε, η χρήση της βάσης στη Σούδα, του αεροδρομίου της Ελευσίνας για να εξυπηρετήσουν το μακελειό που συντελείται εδώ κι ένα μήνα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού αποτελούν και καταδεικνύουν την ενεργή εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτό το μακελειό.

Επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Παρεμβάσεων Δ.Ε. για τις δηλώσεις Περρακάκη περί αντισημιτισμού της ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου