Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Πρωθυπουργός και Υπουργός Παιδείας εκτοξεύουν απειλές - Απάντησή μας ο ενωτικός μαζικός αγώνας για την ακύρωση της αξιολόγησης!

Πρωθυπουργός και Υπουργός Παιδείας εκτοξεύουν απειλές ενάντια στους εκπαιδευτικούς: Απάντησή μας ο ενωτικός μαζικός αγώνας για την ακύρωση της αξιολόγησης

Τρίτος και καταϊδρωμένος έρχεται ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης στην εκτόξευση απειλών και τρομοκράτησης απέναντι στους εκπαιδευτικούς. Προηγήθηκαν οι πρώην και νυν Γ.Γ. ΥΠΑΙΘΑ Κόπτσης και Κατσαρός αντίστοιχα.

"Η παράλειψη ανταπόκρισης στο καθήκον της αξιολόγησης εφεξής θα συνιστά ειδικό πειθαρχικό παράπτωμα με επιπτώσεις στην εξέλιξη του/της εκπαιδευτικού, αλλά και με στέρηση αποδοχών ενός μήνα"  Κ. Μητσοτάκης

Επιπλέον, ο υπουργός Παιδείας δεν δίστασε να δηλώσει ότι «η αξιολόγηση είναι γραμμένη στην πέτρα», κάτι σαν τις δέκα εντολές δηλαδή! Καμιά αλλαγή στάσης ή τακτικής δεν σηματοδότησε η αλλαγή της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘΑ. Οι αυταπάτες της πλειοψηφίας των 9 μελών του ΔΣ της ΔΟΕ (ΔΑΚΕ-ΑΣΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ) που συμμετείχαν στη συγκρότηση άτυπης επιτροπής διαβούλευσης με το ΥΠΑΙΘΑ και της πλειοψηφίας των 7 (ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ) που προσήλθαν στην πρώτη της συνεδρίαση, έκαναν ζημιά στον αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Επισημαίνουν μεταξύ άλλων σε κοινή ανακοίνωσή τους οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αναλυτικά:

Κοινή ανακοίνωση Παρεμβάσεων ΠΕ και ΔΕ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου