Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Μερικές αλήθειες για την κυβερνητική “αντιπολίτευση”

Αγωνιστική Ενότητα Παρεμβάσεις Βοιωτίας

Μερικές αλήθειες για την κυβερνητική “αντιπολίτευση”

1. Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε, πριν λίγες μέρες, από την κυβέρνηση είναι ακραίας λιτότητας και φορολογίας. Φέτος για πρώτη φορά ο κυβερνητικός συνδικαλισμός ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, δεν κάνει ούτε την καθιερωμένη 24ωρη απεργία, εναντίον του προϋπολογισμού. Θα μπορούσε τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά; Ναι! Μια σειρά μεγάλα Εργατικά Κέντρα που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ), όπως ΕΚΑ κλπ. θα μπορούσαν να κηρύξουν απεργία.

Αντί γι΄ αυτό η κυβερνητική “αντιπολίτευση” μας καλεί, να τους στηρίξουμε στις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 24! Τόσο καλά!

2. Στις 22 ΕΛΜΕ και στις δεκάδες ΣΕΠΕ, που συνεχίζεται η Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, πλειοψηφία στα Δ.Σ. έχουν οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις. Θα μπορούσε τα πράγματα να είναι λίγο καλύτερα; Ναι!

Οι ΕΛΜΕ και οι ΣΕΠΕ θα ήταν διπλάσιες, αν το ΠΑΜΕ, στήριζε την Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, στα πρωτοβάθμια σωματεία. Δυστυχώς το ΠΑΜΕ έχει πια ως σημαία τα “ενιαία κείμενα” της αξιολόγησης που προωθεί η κυβερνητική ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ).

3. Η στήριξη των “αρίστων” από την μεριά της κυβερνητικής αντιπολίτευσης είναι απλόχερη. Ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου, πρόεδρος της ΟΛΜΕ, στέλεχος της ΝΔ και της ΔΑΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, τονίζε ότι είναι ευρείας αποδοχής υποψήφιος, αφού ψηφίστηκε ως Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, από τις παρατάξεις ΔΑΚΕ, ΣΥΝΕΚ, ΠΕΚ και ΠΑΜΕ. Τόσο καλά!

( Θα μας τρελάνουνε στην ΟΛΜΕ: Βγάλανε πρόεδρο της Δεξιάς με ψήφους ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΑΜΕ – ΠΕΚ)

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/390894_tha-mas-trelanoyne-stin-olme-bgalane-proedro-tis-dexias-me-psifoys-dake-synek

                   Οι αγώνες μας να πουν την τελευταία λέξη!

Στις 19 Δεκεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογές

της ΕΛΜΕ Βοιωτίας.

Στηρίζουμε τα σωματεία μας και αποκαθηλώνουμε

τον κυβερνητικό συνδικαλισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου