Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

                                        Λιβαδειά, 04/09/2019

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Δ.Ε.Θ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης  Δ.Ε.Θ. , το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ , καλεί τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση των συνδικάτων , όπου διεκδικούμε:
 Διεκδικούμε:
  1. Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. 
  2.  Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4387/16) για το ασφαλιστικό και όλων των αντιασφαλιστικών – αντισυνταξιοδοτικών νόμων.
  3. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ). Κατάργηση της ελαστικής, ενοικιαζόμενης και εκ περιτροπής εργασίας. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους. Όχι στις απολύσεις συμβασιούχων συναδέλφων.
4.    Καμιά περικοπή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, διεύρυνση των ειδικοτήτων των εργαζομένων που το δικαιούνται.
  1. Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας. Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ στο 15%.
  2. Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων οργανισμών, κοινωνικών υπηρεσιών και στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών
  3. Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας ..
  4. Κατάργηση της διάταξης για το 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία.
  5. Κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων.
Στο πλαίσιο της ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος και των εργαζομένων στην πράξη και τη δράση , σε αγαστή συνεργασία με το Εργατικό κέντρο Λιβαδειάς , ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη , με το οποίο μπορούν να μεταβούν δωρεάν
 ( αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του ΕΚΛ : 2261028344 μέχρι την Παρασκευή 13:00).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου