Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Αποζημίωση 175 εκ. ευρώ λόγω απώλειας τζίρου ζητάει η Fraport

 Αποζημίωση 175 εκ. ευρώ λόγω απώλειας τζίρου ζητάει η Fraport

 

Την ώρα που η κοινή γνώμη ασχολείται και απασχολείται με τους παπάδες που ραντίζουν καυστικό υγρό τους δεσποτάδες, με τον γοητευτικό Μπάμπη και με τον δαιμόνιο ελαιοχρωματιστή, την ίδια ώρα εξελίσσονται και μερικά άλλα σημαντικά γεγονότα που περνούν στα ψιλά και που τα τσοντοκάναλα τα θάβουν επιμελώς.

  Η Fraport, γερμανική εταιρεία με κύριο μέτοχο το γερμανικό δημόσιο, αυτή που εξαγόρασε τα 14 ελληνικά αεροδρόμια, ζητάει από το ελληνικό δημόσιο 180 μύρια για ζημιά που υπέστη λόγω πανδημίας, στα κέρδη που είχε υπολογίσει. 

Καλά διαβάσατε, στα κέρδη που είχε υπολογίσει!!!

Και βεβαίως η εθνοσωτήριος κυβέρνηση μας μαζί με τους διαφόρων χρωματισμών κολαούζους της ( ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ψήφισαν παρών!!! ), τι κάνει; 

Τους τα σκάει χοντρά!

Γιατί βεβαίως - βεβαίως μια σοβαρή εταιρεία υπολογίζει τα κέρδη της και αν δεν της βγουν, απευθύνεται στο δημόσιο και τα παίρνει από κει.

Τώρα θα μου πεις, τόσοι μικροεπαγγελματίες που επλήγησαν απ' την πανδημία και δεν είχαν υπολογίσει τα κέρδη τους για να αποζημιωθούν και αυτοί από τους "αρίστους" βλάκες είναι; Ακαδημαϊκό το ερώτημα βέβαια γιατί ως γνωστόν μόνο ο καλός και μεγάλος καρχαρίας μπορεί και πρέπει να αρμέγει το δημόσιο. 

Οι υπόλοιποι, τα μικρά ψαράκια δηλαδή, τον….

ΠΗΓΗ: FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου