Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Aιμοδοσία για το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Επείγον Τα παιδιά με αναιμία υπομεταγγίζονται εδώ και αρκετούς μήνες. Οι επιπτώσεις για τη ζωή και τις κοινωνικές προεκτάσεις της είναι πολλές και αρκ ετά σοβαρές. Παρακαλούμε θερμά σους/όσες μπορούν, να συμμετέχουν στην εελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 29/9 -30/9 1/10 πρωί) στο Νοσοκομείο Παίδων <<Αγία Σοφία>>. Αυτή δράση θα δώσει σε όλους χρόνο για να αντιμετωπίσο τον επόμενο μήνα. Ομάδα Πρωτοβουλίας Μεσογειακής Αναιμίας) <<Παίδων Αγία Σοφία>> (Μονάδα Παρακαλώ κοινοποιήστε σε όσους μπορειτε."

Σοβαρή έλλειψη αίματος αντιμετωπίζει η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» με συνέπεια να μην έχουν την αναγκαία ποσότητα αίματος για τα μεταγγιζόμενα παιδιά. Εθελοντική αιμοδοσία Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή 29-30/9 και 1/10 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Αιμοδοσία μπορεί να γίνει και στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και πιθανώς και σε νοσοκομεία άλλων πόλεων με την επισήμανση ότι προορίζεται για τα παιδιά με Μεσογειακή αναιμία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου