Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Πρωτοφανής συμμετοχή στην απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών και τις κινητοποιήσεις. Πλήθος απεργών έξω από το Εφετείο και χιλιάδες στις πορείες.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Κόλαφος για τις μεθοδεύσεις της υπουργού Ν. Κεραμέως το μαζικό και δυναμικό όχι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Πλήθος κόσμου, εκπαιδευτικών, μαθητών, φοιτητών και αλληλέγγυων συμμετείχαν σε μία πρωτοφανή διαδήλωση στην Αθήνα από το Εφετείο προς το Σύνταγμα.

Χιλιάδες ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ και πολλών άλλων συνδικαλιστικών σχημάτων στο χώρο της εκπαίδευσης, ενάντια στις αντιδραστικές και αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις: από τις αξιολογήσεις των εκπαιδευτικών και την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, έως την καταστολή και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης. Μαζική πορεία και στην Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 25.000 εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν στις μεγάλες πόλεις

https://infolibre.gr/wpinfolibre/2021/10/11/maziki-symmetochi-stin-apergia-apochi-ton-ekpaideytikon-kai-tis-kinitopoiiseis-se-polles-poleis-plithos-apergon-exo-apo-to-efeteio-athinon-deytera-11-10/

 

Πάνω από 25.000 εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν στις μεγάλες πόλεις

ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

https://www.youtube.com/watch?v=tVcNdAMnY94

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου