Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα;

Ένα μεγάλο συλλαλητήριο εργαζόμενων και σωματείων; Όχι μόνο. Αυτό ήταν απλά στις ανακοινώσεις πριν έρθει η σημερινή μέρα, η οποία μας έδειξε πως χιλιάδες άνθρωποι, εργαζόμενοι, άνεργοι, όλων των ηλικιών, διαδηλώνουν τώρα ενάντια στην ανεργία, στον εργασιακό μεσαίωνα, στην ακρίβεια, στην άθλια πολιτική υγείας την εποχή του κορονοϊού, ενάντια στην πολιτική που θέλει τους πλούσιους, πλουσιότερους και τους φτωχούς, φτωχότερους.

Σωματεία από όλη την Ελλάδα, από την Καβάλα, από τη ΛΑΡΚΟ, οι εργαζόμενοι της COSCO, οι διανομείς της E-Food & Wolt και τόσοι άλλοι κατέφθασαν για να φωνάξουν μαζί. Στο κέντρο της Αθήνας τους περίμεναν και άλλα σωματεία, και άλλοι άνθρωποι, πολιτικές οργανώσεις, μαθητές, φοιτητές, δάσκαλοι.

-Χωρίς τον καθημερινό μας μόχθο, τη δουλειά μας, δεν γυρνάει το γρανάζι, δεν κινείται τίποτα στην κοινωνία!

-Γι' αυτό έχει νόημα να διαδηλώνουμε, να απεργούμε, να οργανωνόμαστε, να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα. Γιατί έχουμε τη δύναμη να κερδίσουμε.

-Υπενθυμίζουμε την σημερινή αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση στις 18:00 στα Προπύλαια. Να είμαστε όλοι/ες εκεί γιατί ακριβώς οι λαοί έχουν τη δύναμη να σταματούν πολέμους, όταν αγωνίζονται για Ειρήνη, Φιλία, Αλληλεγγύη.

#ΜένουμεΕνεργοί

*Το φωτογραφικό άλμπουμ στο Facebook, θα το ενημερώνουμε συνεχώς με νέο υλικό που βρίσκουμε στο διαδίκτυο.

https://www.facebook.com/Covid19Solidarity/photos/pcb.478992413729519/478981777063916/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου