Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ        
                                                                                 7 /6/ 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Με έκπληξη διάβασα στην ηλεκτρονική μου αλληλογραφία ανακοίνωση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βοιωτίας που αναφέρεται στη στάση των Παρεμβάσεων Βοιωτίας στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ. Ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ που εκπροσωπεί τις «Παρεμβάσεις Βοιωτίας» , η ανακοίνωση αυτή δεν μου γνωστοποιήθηκε πριν εκδοθεί για να εκφέρω τη γνώμη μου.
Γι’ αυτό προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης θέλω να τονίσω τα παρακάτω:
1. Στο τελευταίο διευρυμένο Δ.Σ. που έγινε παρουσία συναδέλφων, λόγω της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 19 Μαΐου, πρότεινα 24 ωρη απεργία  της ΟΛΜΕ μαζί με τη ΔΟΕ εκτός των πανελλαδικών εξετάσεων. 
2.  Μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί στα μέλη του Δ.Σ., σε καμία συνεδρίαση του Δ.Σ., τα αναλυτικά πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. για υπογραφή. Επειδή η ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. αναφέρεται σε πρακτικά του Δ.Σ., καλό θα ήταν το προεδρείο της ΕΛΜΕ να φέρει στο Δ.Σ. τα αναλυτικά πρακτικά των συνεδριάσεων για να υπογραφούν από τα μέλη του Δ.Σ. προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας ή παρανόησης.
3.  Επειδή η προτελευταία συνεδρίαση του  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ήταν πριν το Πάσχα  την Τετάρτη 13.04.2016, στο 1ο Λύκειο Λιβαδειάς, στην έκτακτη Γ.Σ. για την εγκύκλιο του Υπουργείου για τους αναπληρωτές που αποσύρθηκε, είναι επιτακτική  ανάγκη το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ να συνεδριάσει  σύντομα, μετά την αυριανή κινητοποίηση, για να αντιμετωπιστούν τα οξυμένα προβλήματα που έχουν προκύψει στο χώρο της παιδείας, λόγω των μνημονιακών περικοπών. 

Χρυσαφόπουλος Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου