Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Μεγάλες διαδηλώσεις σήμερα, για την ειρήνη, την φιλία την αλληλεγγύη των λαών.


Ένα ανθρώπινο ποτάμι ξεκίνησε από τα Προπύλαια στην Αθήνα, και από πλατείες σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποίησε μεγάλες αντιπολεμικές, αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις φωνάζοντας για την ειρήνη, την φιλία την αλληλεγγύη των λαών.

Ένα ανθρώπινο ποτάμι, βγήκε στους δρόμους σε τόσες πόλεις και δηλώνει πως δεν θα διαλέξει τον λιγότερο κακό σφαγέα των λαών ανάμεσα στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ, την Αμερική και την Ρωσία. Απαιτεί να μην εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο και κανένας φαντάρος μας, να μην βγει έξω από τα σύνορα.

Ένα ανθρώπινο ποτάμι αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί μια μεγάλη πορεία ειρήνης.

Μπορεί κανένα ΜΜΕ να μην μίλησε για την μεγάλη αυτή διαδήλωση, δεν συνέφερε άλλωστε να αναδειχθεί πως η νεολαία και ο λαός στέκονται απέναντι στον πραγματικό εχθρό και βλέπουν ολόκληρη την εικόνα και όχι τη μισή, αλλά η παρουσία του κόσμου έδειξε πως δεν χρειάζεται τα ΜΜΕ, την στήριξη κανενός υπηρέτη των πολεμοχαρών.

Να φτάσει αυτό το μήνυμα από την Ελλάδα σε όλους τους λαούς. Έχουμε τη δύναμη να τους ανατρέψουμε. Έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε την ειρήνη.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους τους ανθρώπους που βιώνουν τα δεινά του πολέμου για τα συμφέροντα των λίγων, στην Ουκρανία, στην Παλαιστίνη, στο Αφγανιστάν και παντού.


#ΜένουμεΕνεργοί
#Πόλεμος #Ουκρανία #Ρωσία

*Δημοσιεύουμε άλμπουμ φωτογραφιών & βίντεο με υλικό από όλη την Ελλάδα, το οποίο θα ανανεώνουμε συνεχώς.

https://www.facebook.com/Covid19Solidarity/photos/pcb.481176820177745/481161786845915/

https://www.facebook.com/Covid19Solidarity/videos/665484628126864/?__tn__=-UC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου