Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ο Γκέμπελς ζει στο πρόσωπο του ΓΓ του υπουργείου παιδείας!

Ανακοίνωση - Καταγγελία  εναντίον του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Ι.Κατσαρού, κάνουν με κοινή τους δήλωση οι εκπρόσωποι των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ Π.Ε & Δ.Ε στα ΔΣ ΔΟΕ & ΟΛΜΕ.

Αναφερόμενοι σε έγγραφό του σχετικά με τις στάσεις εργασίας για την αξιολόγηση, του καταλογίζουν ότι λειτουργεί «ως κοινός ψεύτης, γιατί γνωρίζει ότι το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων δεν αφορά τις στάσεις εργασίας μιας και περιγράφουν ξεκάθαρα ότι αφορούν την Απεργία Αποχή»

«Ο Γκέμπελς ζει στο πρόσωπο του ΓΓ του υπουργείου παιδείας», προσθέτουν οι Παρεμβάσεις και τονίζουν ότι μοναδικός στόχος του Υπουργείου λίγες μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία, είναι να τρομοκρατήσει και να εκφοβίσει. «Εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου,  καταστολής και τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών που δίνουν τη μάχη εδώ και τρία χρόνια να μην περάσει η αξιολόγηση κατηγοριοποίηση ιδιωτικοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών»

Αναλυτικά ανακοίνωση:

Κοινή δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων στα ΔΣ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ σχετικά με την εγκύκλιο του ΓΓ του ΥΠΑΙΘΑ για τις στάσεις εργασίας ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου